KOSGEBden 120 kişiye girişimcilik sertifikası

KOSGEBden 120 kişiye girişimcilik sertifikası


MALATYA (A.A) - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Malatya Merkez Müdürlüğünce 120 kişiye girişimcilik sertifikası verildi.
     Ramada Altın Kayısı Otelde düzenlenen sertifika törenine katılan Malatya Valisi Vasip Şahin, KOSGEBin kursunda emeği geçen herkese teşekkür ederek, aslında Malatyalıların bu tür eğitimlere ihtiyaç duymayacak kadar girişimci ruha sahip olduklarını belirtti.
     Çok küçük imkanlarla yola çıkarak bugün çok başarılı işlere ve yatırımlara imza atan Malatyalıların bulunduğunu dile getiren Şahin, dünya pazarında da çok önemli konuma gelmiş Malatyalıların olduğunu kaydetti.
     KOSGEBin düzenlediği kursların büyük önem taşıdığını ifade eden Şahin, Türkiye, 2013 vizyonunu, 2071 vizyonunu ortaya koydu. Önümüzdeki 10 yıl içerisinde bugünden 3 kat daha fazla fırsatlar çıkacaktır. O 10 yıla hazırlıklı olmak bugünden geçiyor dedi.
     Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise kurslar sayesinde çok başarılı girişimci ve iş adamlarının çıkacağına inandığını belirterek, ülkesine, milletine faydalı iş adamlarının çıkmasını yürekten temenni ettiğini söyledi.
     Programda, Vali Şahin, Belediye Başkanı Çakır ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, sertifika almaya hak kazananlara belgelerini takdim etti.
     KOSGEBin destekleri kapsamında girişimcilere, 30 bin lirası hibe, 70 bin lirası geri ödemeli 100er bin liralık çek verildi.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber KOSGEBden 120 kişiye girişimcilik sertifikası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER