Kreş öğrencilerini taşıyan servis minibüsü yandı

Kreş öğrencilerini taşıyan servis minibüsü yandı -Dalamanda özel bir okulun öğrencilerini geziye götüren servis minibüsünde seyir halindeyken yangın çıktı -Minibüste bulanan 15 öğrenci, öğretmenleri tarafından kısa sürede minibüsten


MUĞLA (A.A) - Dalamanda özel bir okulun öğrencilerini geziye götüren servis minibüsünde seyir halindeyken yangın çıktı.
     Dalamanda özel bir kreşin öğrencilerini geziye götüren Nazmi Yılmaz yönetimindeki 48 S 5516 plakalı servis minibüsünün motor bölümünde, Akkaya Mahallesi mevkisinde duman çıkmaya başladı. Öğrenciler, minibüsteki öğretmenlerin dumanı fark etmesi üzerine duran minibüsten indirildi. Kısa sürede minibüsün tamamına yayılan yangın, Dalaman ve Ortaca itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazözün müdahalesiyle söndürüldü.
     Yangında minibüs kullanamaz hale geldi.
     Minibüs sürücüsü Nazmi Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kreş öğrencileri ve öğretmenlerle Akkaya Mahallesindeki bir at çiftliğine geziye gittiklerini belirtti.
     Minibüsten hareket halindeyken duman çıkmaya başladığını anlatan Yılmaz, Dumanı fark eden öğretmenlerin uyarısıyla minibüsü durdurdum. Hemen öğrencileri minibüsten çıkardık. Çok kısa bir süre sonra da minibüs alev topuna döndü. Can kaybının olmaması sevindirici dedi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Kreş öğrencilerini taşıyan servis minibüsü yandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER