Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Antalyada

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Antalyada -Bakan Çelik, Antalya Müzesinde Amerika Birleşik Devletlerinden getirilen Yorgun Herakles heykelini inceledi -Bakan Çelik: -(Yorgun Herakles heykeli) Bu eser sizin açınızdan tari


ANTALYA (A.A) - Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Antalya Müzesine yaptığı ziyarette Amerika Birleşik Devletlerinden getirilen Yorgun Herakles heykeli için, Bu eser sizin açınızdan tarihi bir eser olabilir, ama benim açımdan aynı zamanda yol arkadaşı oluyor. Şimdi eski bir yol arkadaşımı burada yeniden görmekten dolayı bir memnuniyetim var dedi.
     Bakan Çelik, Antalya Müzesini ziyaret ederek, buradaki eserleri inceledi. Çelik, Türkiyeye kazandırılan Yorgun Herakles heykeli ile ilgili bir anısını gazetecilerle paylaştı.
     Yorgun Heraklesin Türkiyeye getirilmesi sırasında aynı uçakta bulunduğunu anlatan Çelik, Amerika Birleşik Devletlerinden gelirken sayın Başbakanımızın uçağına yüklendi, ben de aynı uçaktaydım. Dolayısıyla sizin açınızdan tarihi bir eser olabilir, ama benim açımdan aynı zamanda yol arkadaşı oluyor. Şimdi eski bir yol arkadaşımı burada yeniden görmekten dolayı bir memnuniyetim var diye konuştu.
     Bakan Çelik, ziyaret sonrası gazetecilere müzenin yıkılıp yeniden yapılması konusunda bir çalışma yapıldığını söyledi. Bu konuda olumlu görüşlerin olduğunu dile getiren Çelik, Çünkü bunların düzeltilmesi çok verimli olmayacak. Bize gönderilen planın uygulanması konusunda çalışma yapacağız dedi.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Antalyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER