Kurban Bayramını kutluyoruz

Kurban Bayramını kutluyoruz -Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, yetiştirme yurdunda kaldıktan sonra evlenmeye karar veren çiftin düğün törenine katıldı -Kılıç: -Bu kadar güzel yuvayı kuran kardeşlerimizin 5 bin lira borcunun kalmam


SAMSUN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsunda yetiştirme yurdunda kaldıktan sonra evlenmeye karar veren çiftin düğün törenine katılarak, düğün için 5 bin lira kredi çeken çiftin kredi borcunu ödeyeceklerini söyledi.
     Kurban Bayramı dolayısıyla Samsuna gelen Bakan Kılıç, Alaçam ilçesinde, Samsun Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdundan reşit olarak ayrılan ve sonradan evlenmeye karar veren Hülya Demir ile Ramazan Yiğit çiftinin Alaçam Karayolları Kolin Fatih İlköğretim Okulunun çok amaçlı salonunda düzenlenen düğün törenlerine katıldı.
     Her daim yeni evli çiftin yanında olacaklarını kaydeden Bakan Kılıç, Paralar ve altınlar uzayıp gidiyor ama evlilik için kredi çekmişler. Hemen gidip parayı salı günü bankaya yatıracaklar. Krediyi biraz azaltmaları lazım. Bu iki kardeşimize Allahtan mutluluk diliyoruz. Bu güzel yuvayı kurmak için 5 bin lira borçlandılar. Bu kadar güzel yuvayı kuran kardeşlerimizin 5 bin lira borcunun kalmaması lazım. Salı günü bu borcu biz kapatacağız inşallah dedi.
     Bakan Kılıç, çifte altın takarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Alaçam ziyaretinden önce Bafrada vatandaşlarla bayramlaşan Kılıç, Bafra Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarından sonra Bafraya yapılan hizmetleri anlattı.
     AK Partinin halkla bir araya gelmeye önem verdiğini vurgulayan Bakan Kılıç, Bizim harcımızın mayası, milletimizin sevgisi. Esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarımıza gösterdiğimiz ilgi, alaka, normal zamanlarda vatandaşlarımıza gösterdiğimiz yakınlık, sevgi ve ilgi elbette ki bayramlara da yansıyor diye konuştu.
     Kılıç, daha sonra Yakakent ilçesine giderek burada da vatandaşlarla bayramlaştı.
    
     Muhabir: Fatma Kalay - Anıl Kuru
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Kurban Bayramını kutluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER