Lübnanda kaçırılan Türk işadamının serbest bırakılması

Lübnanda kaçırılan Türk işadamının serbest bırakılması -Serbest bırakılan işadamı Tekinin Marmariste yaşayan ailesi oğullarını karşılamak üzere havalimanına gitti -İşadamının babası Tekin: -Dışişleri Bakanlığı ve büyükelçilik oğ


MUĞLA (A.A) - Lübnanda serbest bırakılan Türk işadamı Aydın Tufan Tekinin, Marmariste yaşayan ailesi oğullarını karşılamak üzere havalimanına gitti.
     Lübnanda kaçırılan Tekinin Marmaris İçmeler beldesinde yaşayan ailesi, oğullarının serbest bırakıldığı haberini sevinçle karşıladı. Haberi alan ailenin yakınları, işadamının anne ve babasının Gölenye Mahallesinde bulunan evine geldi.
     Baba Mahmut Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok mutlu olduklarını ve oğullarına bir an önce kavuşmak istediklerini söyledi.
     Bekleyişlerinin sevinçle son bulduğunu ifade eden Tekin, Herkese çok teşekkür ediyoruz. Oğlumla telefonla konuştuk, sesi gayet iyi idi. Şuan Beyrutta Türk Büyükelçiliğinde. Dışişleri Bakanlığı ve büyükelçilik oğlumun kurtarılması için olağanüstü çalıştı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz dedi.
     Lübnan Başbakanı Necib Mikatinin özel uçağıyla Dalaman Havaalanına geleceği bildirilen Tekini karşılamak için annesi Güldane Tekin ve babası Mahmut Tekin havalimanına gitti.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER