Maçın ardından

Maçın ardından -Trabzonsporun Brezilyalı oyuncusu Alanzinho: Fenerbahçeyi iyi mücadelesinden ötürü tebrik ediyoruz -Arjantinli oyuncu Colman: Bu gerginlik ve atmosferde oynamamız gereken oyunu gösteremedik


TRABZON (A.A) - Trabzonsporun Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, Fenerbahçeyi iyi mücadelesinden ötürü tebrik ettiklerini söyledi.
     Alanzinho, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe karşısında planladıkları oyunu oynayamadıklarını belirterek, Rakip bizden daha iyi oynadı. Maçın başında geriye düştük. Gergin bir maçtı. Fenerbahçe iyi bir takım, iyi kapandılar, alanı iyi daralttılar, bu işimizi zorlaştırdı. Fenerbahçeyi iyi mücadelesinden ötürü tebrik ediyoruz. Artık varımız yoğumuzla önümüzdeki Beşiktaş maçına hazırlanacağız dedi.
     Karşılaşmayı olumlu anlamda bir rövanş fırsatı olarak gördüklerini ifade eden Alanzinho, Rakibe saygı duyarak, onların da bu oyunun ortağı olduğunu bilerek, mağlup etmeye çalışıyoruz. Uluslararası futbol böyledir. Futbol, güzel rekabetler üzerine kurulur. Golden sonra gerekli dayanışmayı gösteremedik, bu akşam işimizi zorlaştıran buydu. Rakibin direncine karşılık veremedik. Hiçbir zaman olumsuz anlamda bir rövanş maçı olarak bu maça bakmadık diye konuştu.
    
     -Colmanın açıklamaları-
    
     Trabzonsporun Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman ise Fenerbahçe karşısında kötü oynadıklarını belirterek, İstanbulda yaşanan maçın gerginliği buraya yansıdı. Bizi olumsuz etkiledi. Biz bu gergin atmosferde oynamamız gereken oyunu, göstermemiz gereken dayanışmayı gösteremedik ve böyle bir sonuç ortaya çıktı dedi.
     Colman, taraftarların sahaya attığı yabancı maddelere ilişkin olarak ise Top her taca kornere çıktığında rakibe bir şey atmaya kalkarsanız bu futbola yardımcı olmaz. Biz bunun sıkıntısını çektik. Emre korner atmaya gidiyor. Her 3-4 dakikada bir şey atılıyor. O Emreye geliyor veya gelmiyor. Bu ne bize ne rakip takıma yardımcı olmuyor. Oyunda akışkanlığı yakalarsanız başarılı sonuç alabilirsiniz. Bunu yakalayamazsanız olumsuz, hüsranla karşılaşırsınız ifadelerini kullandı.
     (SE-MK)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER