Malatya TSO Başkanı Erkoç:

Malatya TSO Başkanı Erkoç: -Malatyanın birlikteliği, beraberliği için hareket etmek zorundayız


MALATYA (A.A) - Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatyanın birlikteliği ve beraberliği için hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.
     Erkoç, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karadumanı ziyaret ederek, basın toplantısı düzenledi. Malatyada son 15 gündür yaşanan TSO seçim heyecanının Bakanlar Kurulu kararıyla üç ay ötelendiğini anımsatan Erkoç, kalan üç ay içinde de tüccar, iş adamı ve sanayicinin dedikodulara kulağını tıkayarak, bu süreci tamamlamalarını temenni etti. Erkoç, Seçimin, Malatyada tüccarın seçimi olduğunu söylemiştik. Tüccarın seçimine kimsenin müdahil olmaması gerektiğini söyledik. Tüccar akıllıdır, işini bilir dedik. Karşılıklı adaylar çıkarlar, yarışın sonunda kendi mesleğinde itibar gören arkadaşlar meclise seçilir. Seçim bittikten sonra da Malatyanın tüm iş adamı, esnafı, yine kol kola gezer, kol kola beraber hareket eder. Ticari faaliyetlerini de devam ettirirler diye konuştu.
     Seçimin Malatya için hayırlar getirmesini temenni ettiklerini hatırlatan Erkoç, İnşallah üç aylık süreçte de tüccar, iş adamı, sanayici dedikodulara kulağını kapayarak bu süreci tamamlayacak. Kimse kimseyi kırmaya yönelmesin. Kimse kimseyi incitmesin. Malatyanın birlikteliği beraberliği için hareket etmek zorundayız dedi.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya TSO Başkanı Erkoç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER