Manisaspor, yine 1 puanla yetindi

Manisaspor, yine 1 puanla yetindi -Teknik direktör Reha Erginer: İkinci yarıdaki oyundan hiç memnun değilim. Skora baktığımızda bu oyuna göre çok normal, hatta maçı da kaybedebilirdik


MANİSA (A.A) - PTT 1. Ligde Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak 4. haftada üçüncü beraberliğini alan Manisasporun teknik direktörü Reha Erginer, İkinci yarıdaki oyundan hiç memnun değilim. Skora baktığımızda bu oyuna göre çok normal, hatta maçı da kaybedebilirdik dedi.
     Reha Erginer, yaptığı açıklamada, Ankaragücü karşısında ilk yarıda fena oynamadıklarını, bu süreçte gol ve pozisyonlar bulduklarını söyledi.
     İlk devrenin sonuna doğru bireysel hatadan ve konsantrasyon eksikliğinden kaynaklanan penaltıyla kalelerinde bir gol gördüklerini kaydeden Erginer, İkinci yarı bizim için bambaşka oldu. Çok kötü bir oyun sergiledik. İkinci yarıdaki oyundan hiç memnun değilim. Skora baktığımızda bu oyuna göre çok normal, hatta maçı da kaybedebilirdik değerlendirmesinde bulundu.
    
     -Bülent Cevahirden ilk gol-
    
     Ankaragücü karşısında Manisasporun tek golüne imza atan 20 yaşındaki Bülent Cevahir, profesyonel liglerde ilk golünü kaydetti.
     Ligde ilk haftada 1-0 öne geçtiği karşılaşmada deplasmanda Karşıyaka ile 1-1 berabere kalan Manisaspor, ikinci haftada Kartalsporu 1-0 yendikten sonra geçen hafta da Şanlıurfaspor ile golsüz beraber kalmıştı.
     Ankaragücü beraberliğiyle puanını 6ya yükselten Manisaspor, gelecek hafta Bucasporu konuk edecek.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Manisaspor, yine 1 puanla yetindi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER