Manyas ve Bandırmadan kısa kısa

Manyas ve Bandırmadan kısa kısa -Manyaslı karateciler Denizlide yapılacak karate şampiyonasına katılacak


BALIKESİR (A.A) - Manyas Belediyespor Kulübü karate takımı, 9-12 Ocakta Denizlide yapılacak Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ile 13 Ocakta gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerine katılacak.
     Karate takımı antrenörü milli hakem Ertan Tunç, şampiyonada Manyası altı sporcu ile temsil edeceklerini belirterek, kata dalında Emrehan Egen ve Ayten Esra Sevimli, 52 kilogramda Mustafa Korkmaz, 54 kiloda Saliha Simge Topuz, 68 kiloda Semih Kurt ve 78 kiloda ise Mustafa Enes Biçerin mücadele edeceğini söyledi.
     Manyas Belediyespor Başkanı Hasan Demircan ise amaçlarının en iyi dereceyle şampiyonadan dönmek olduğunu belirterek, Takımımızın başında ülke çapında karate alanında isim yapmış Ertan Tunç gibi bir antrenörümüz ve başarıya inanmış genç kardeşlerimiz var. Ben, Denizliden madalyalarla döneceklerine inanıyorum dedi.
    
     -BANFADın Yağmur konulu fotoğraf sergisi ilgi gördü-
    
     1995 yılında kurulan Bandırma Fotoğraf Amatörleri Derneğinin (BANFAD), Yağmur konulu fotoğraf sergisi ilgi gördü.
     Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, Bandırma Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde açılan sergide yağmur temasını işleyen 40 fotoğraf yer alıyor.
     BANFAD Başkanı Rahşan Toker, fotoğraf sergisiyle amaçlarının, küreselleşme nedeniyle gittikçe ısınan dünyada, suyun önemini bir kez daha anımsatmak olduğunu söyledi.
     Belediye Başkanı Sedat Pekel de sergiyi gezdi.
    
     Muhabir: Süleyman Özaydın / Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Manyas ve Bandırmadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER