Mersinde güneşli hava

Mersinde güneşli hava -Hava sıcaklığının 18 derece olarak ölçüldüğü kentte, vatandaşlar sahil bandında güneşin tadını çıkardı


MERSİN (A.A) - Yurdun bazı bölümlerinde kış mevsiminin etkisi hissedilirken, hava sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü Mersinde, vatandaşlar sahil bandında güneşli havanın tadını çıkardı.
     Son günlerde dönemlerde etkili olduğu kent merkezinde, güneşli hava yüzünü göstermeye devam ediyor. Hava sıcaklığının 18 derece olarak ölçüldüğü Mersinde yüzde 60 civarında belirlenen nem oranıyla hissedilen hava sıcaklığı 20 dereceyi geçti.
     Bu arada güneşli havayı fırsat bilen çok sayıda vatandaş, Adnan Menderes Bulvarındaki sahil bandına akın etti. Vatandaşlardan bazıları, çevredeki kafeteryalarda oturup güneşlenmeyi tercih ederken, bazıları ise yürüyüş yaptı.
     Sahil bandında balık tutmak isteyenlerin arttığı gözlenirken, Ulu Cami avlusunda güvercinlere yem atıp eğlenen çocuklar da dikkati çekti.
     Bu arada sıcak hava, vatandaşlar kadar hayvanları da memnun etti. Bazı serçeler, sahildeki su birikintilerinde yıkanmaları da ilginç görüntüler oluşturdu.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersinde güneşli hava Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER