Mersin İdmanyurdu, Slovenya yolcusu

Mersin İdmanyurdu, Slovenya yolcusu -İlk etap kampını Davrazda tamamlayan kırmızı-lacivertliler, 24 Temmuzda Slovenyada çalışmalara başlayacak -Takımdaki bazı oyuncularla yollarını ayırma hazırlığı içinde olan kulüp, transfe


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Ligin Çukurova temsilcisi Mersin İdmanyurdu, kamp çalışmalarının ikinci etabına 24 Temmuzda Slovenyada başlayacak.
     Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamp çalışmalarının ilk etabını 3 Temmuzda Davrazda başlattıklarını hatırlatarak, Davrazdaki çalışmaların çok verimli geçtiğini söyledi.
     Yeni transferlerin takıma yavaş yavaş adapte olmaya ve uyum sorununu aşmaya başladığını anlatan Kahramanlı, Kamp bence çok iyi geçti. Mesela dün Medical Park Antalyaspor ile yapılan hazırlık maçında, yeni transferimiz Yattara şovunu yapıp, takıma yararlı olabileceğini gösterdi. Öte yandan ilk etap çalışmaları sırasında bazı eksikliklerimizi de görme imkanımız oldu. Önümüzdeki süreçte neler yapmamız gerektiğini daha net görebildik dedi.
     Kahramanlı, takımın bugün itibariyle Davrazdan ayrıldığını ifade ederek, Takımımız 23 Temmuza kadar dinlenecek. 23 Temmuzda da İstanbuldan ikinci kamp dönemini başlatmak üzere Slovenyaya hareket edecek. Ertesi gün de çalışmalara başlayacak. Slovenyada 5 hazırlık maçı yapacak olan takımımız, 15 gün boyunca çalışmalarına bu ülkede devam edip, kentimize dönecek diye konuştu.
    
     -Transfer çalışmaları-
    
     Halen takımda olan bazı isimlerle yollarını ayıracaklarını ifade eden Kahramanlı, bu konuda teknik heyetin vereceği raporun etkili olacağını belirterek, Takımdaki hantallığı giderebilmek için, bazı isimlerin gitmesi gerekiyor. Fakat şu an henüz isimler belli değil. Bir kaç güne kadar gidecek isimler belli olur dedi.
     Kahramanlı, transfer komitesinin çalışmalarını sürdürdüğünü kaydederek, şöyle devam etti:
     Bazı isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Ümit ediyorum ki, bu görüşmeler Slovenya kampına kadar netleşir ve çalışmalara katılabilirler. Bu noktada ilgili arkadaşlarımız yoğun şekilde çalışıyor. Görüştüğümüz isimler arasında kaliteli yerli ve yabancı oyuncular var.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar/Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu, Slovenya yolcusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER