MERYAPtan Mezitli Belediye Başkanı Yıldırıma ziyaret

MERYAPtan Mezitli Belediye Başkanı Yıldırıma ziyaret


MERSİN (A.A) - Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği yönetim kurulu üyeleri (MERYAP), Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırımı makamında ziyaret etti.
     MERYAP Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Mezitli Belediye Başkanı Yıldırımı 29 Martta afet riski altındaki yapıların dönüşümüyle ilgili gerçekleştirecekleri toplantıya davet etmek için ziyaret ettiklerini söyledi.
     Toplantıda, afet riski altındaki binalar hakkında yerel yönetimlerle neler yapabileceğinin konuşulacağını ifade eden Ekinci, Bugüne kadar Mezitli Belediye Başkanımız bizlerden desteğini esirgemedi, her zaman yanımızda oldu, kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz, toplantımıza bekliyoruz dedi.
     Yıldırım ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bu toplantı çok önemli. Yalnız Mezitlide değil, Mersinde afet riski altında olan binalarımız, bölgelerimiz var. Bu binaların üzerinde hassasiyetle durmamız gerekiyor. MERYAP önemli bir konuyu gündeme getirmiş, inşallah 29 Martta kendileriyle birlikte olacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber MERYAPtan Mezitli Belediye Başkanı Yıldırıma ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER