Milletvekili Kahveci, Soğuksu Mahallesini ziyaret etti

Milletvekili Kahveci, Soğuksu Mahallesini ziyaret etti


KARABÜK (A.A) - AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinledi.
     Kahveci, mahalledeki esnafları ziyaret ettikten sonra, Soğuksu camisi önünde vatandaşlarla buluştu.
     Konuşmasında, her hafta Karabüke gelerek mahalleleri ziyaret ettiğini aktaran Kahveci, sorunları yerinde tespit etmeye çalıştıklarını söyledi.
     Kahveci, Soğuksu Mahallesinde oturan vatandaşların en çok kentsel dönüşüm projesi ile ilgili sorular sorduğunu ifade eden Kahveci, şöyle konuştu:
     "Kentsel dönüşüm kapsamında ülkemiz genelinde uygulamalar var. Soğuksu Mahallemizde kentsel dönüşümün uygulanacağı yerlerden biri. Burada bulunan hak sahiplerinin sorunlarını yetkili kişiler ile görüştük. Sizlerin isteklerini ve şikayetlerini kendilerine ifade ettik. Daha önce bildirmiş olduğunuz sorunları, kendileri ile paylaştım. Arsa ve ev karşılığında sahip olacağınız evlerde yüzde 10 indirim yapılacak. Bu indirim daha önce başvuran ve bundan sonra başvuracak herkes için geçerli."
     Kahveci, vatandaşların artık gecekondu görünümlü şehir yapılarından kurtulmak istediğini savunarak, mahallede uygulanacak kentsel dönüşüm kapsamında mahalle sakinlerinin zararlarını en azami dereceye indirmek amacında olduklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Faik Erez/Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Milletvekili Kahveci, Soğuksu Mahallesini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER