Minik öğrencilerden örnek davranış

Minik öğrencilerden örnek davranış -Nevşehirde Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri topladıkları 22 bin mavi kapağı belediyeye teslim etti


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Merkez Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, yaklaşık 1 yıldan beri topladıkları 22 bine yakın mavi kapağı, Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü yetkililerine teslim ettiler.
     Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından devam ettirilen Toplumsal Sosyal Duyarlılık projesi kapsamında engelli vatandaşlara tekerlekli sandalyelerin sağlanması amacıyla mavi kapak toplanmasına yönelik kampanyaya destek olan Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, kampanyaya öncülük eden okul müdürleri Mehmet Sürücü ile birlikte topladıkları mavi kapakları teslim ettiler.
     Sürücü, burada yaptığı açıklamada, öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra, okul öğretmenlerinin de önemli katkı sağladıkları mavi kapak kampanyasına desteğin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini belirterek, Mavi kapaklarla en azından bir engelli kardeşimizin tekerlekli sandalyeye sahip olması bizim için onur verici bir gelişme olacaktır. Bu kampanyaya tüm vatandaşların ve öğrencilerin de destek vereceklerine inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Minik öğrencilerden örnek davranış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER