Mobilyacılar sezonda bereket için mevlit okutacak

Mobilyacılar sezonda bereket için mevlit okutacak -Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Taklacı: -Muharrem ayına girmemiz ve mobilya sezonun bereketli geçmesi temennisi ile 29 cami ve mescidimizde mevlit okutacağız


ANKARA (A.A) - Hüseyin Karatepe - Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, Mübarek Muharrem ayına girmemiz ve gelecek mobilya sezonun bereketli geçmesi temennisi ile 29 cami ve mescidimizde mevlit okutacağız dedi.
     Taklacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mobilya sektörünün bulunulan sezon itibariyle durgun bir sezon yaşadığını belirtti.
     Durgunluğun mevsimsel etkiden kaynaklandığına dikkati çeken Taklacı, mobilya sektöründe hareketliliğin özellikle bahar ve yaz aylarında yaşandığını ifade etti.
     Taklacı, geçtiğimiz hafta mübarek Muharrem ayına girildiğine de işaret ederek, Mübarek Muharrem ayına girmemiz ve gelecek mobilya sezonun bereketli geçmesi temennisi ile Cuma Namazı öncesinde Sitelerdeki 29 cami ve mescidimizde mevlit okutuyoruz. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçeki de davet ettik, ayrıca tüm vatandaşlarımız da davetlidir diye konuştu.
     Muharrem ayı kutlamalarının geleneksel hale geldiğini belirten Taklacı, Mevlit programımıza Ankara Altındağ Müftüsü Şükrü Kabukçuda katılacak. Bu faaliyetlerin tüm Siteler esnaf ve sanatkarının birleşmesine vesile olmasını, hayırlı ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum ifadelerini kullandı.
    
     -Mobilya almanın tam zamanı-
    
     Taklacı, mobilya sektöründeki kış aylarındaki mevsimsel durgunluk nedeniyle fiyatların yaz aylarına göre daha uygun seyrettiğine dikkati çekerek, Mobilya almanın tam zamanı dedi.
     Evlilik için yaz aylarını kaçıran ve mobilyalarını yenilemek isteyenlerin bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini ifade eden Taklacı, Sitelerin mobilya ihtiyacı olan tüm vatandaşları geniş model fiyat yelpazesi ile karşıladığını bildirdi.
    
     -Sitelerin Ankaraya katkısı büyük-
    
     Taklacı, Sitelerin sadece Ankaranın değil, Türkiyenin de adeta bir mobilya üretim üssü olduğunu belirterek, birçok vatandaşın ülkenin çeşitli bölgelerinden mobilya alışverişi için Ankaraya geldiğine dikkati çekti.
     Sitelerin Ankaranın bir değeri olduğunu ifade eden Taklacı, Türkiyenin Başkentinde faaliyet göstermek bizim için bir onur ama şüphesiz Sitelerin de Ankaraya katkısı büyüktür ifadesini kullandı.
    
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Mobilyacılar sezonda bereket için mevlit okutacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER