MODEF EXPOya rekor ziyaretçi

MODEF EXPOya rekor ziyaretçi


BURSA (A.A) - İnegölde düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon 2012 Fuarına (MODEF EXPO), rekor düzeyde yerli ve yabancı ziyaretçinin geldiği bildirildi.
     İnegöl Fuar Organizasyonları Şirketi (İFOR) Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İFOR yönetim kurulu üyeleriyle düzenlediği basın toplantısında, 10-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenen MODEF EXPO fuarını değerlendirdi.
     Aktaş, 5 gün boyunca ziyaretçilere açık olan fuara rekor düzeyde yerli ve yabancı ziyaretçinin geldiğini ifade ederek, Bu yıl 28incisi düzenlenen MODEF EXPO 2012 fuarına, 48 farklı ülkeden bin 846 yaban misafir, ülke çapında ise 81 ilin tamamından 11 bin 615 profesyonel ve 5 bin 214ü biletli ziyaretçi girişi olmuştur. MODEF EXPO 2012 fuarı toplamda 18 bin 675 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır dedi.
     Katılımcı firmalar arasında yapılan anket çalışmasında yüzde 90.84lük bir memnuniyet oranı olduğunu vurgulayan Aktaş, Dünyanın ve Türkiyenin dört bir yanından yerli ve yabancı alıcılar fuara gelmeyi sürdürecektir. MODEF fuarları İnegöl mobilyasının vazgeçilmez bir parçası olduğunu bu fuarla beraber bir kez daha kanıtlamıştır. İFOR fuarcılık üstlendiği önemli misyonun verdiği sorumluluk bilinci ile önemli çalışmalara imza atmaya devam edecektir diye konuştu.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Tarık Üzgün
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber MODEF EXPOya rekor ziyaretçi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER