Muğladaki ihaleye fesat karıştırıldığı iddiası

Muğladaki ihaleye fesat karıştırıldığı iddiası -Açık hava reklam alanlarının işletilmesinde rekabet ortamının yaratılmadığı iddiasıyla gözaltına alınan 1i kamu görevlisi 3ü şirket yöneticisi 4 kişi adliyeye sevk edildi


MUĞLA (A.A) - Muğla ve İstanbulda eş zamanlı düzenlenen operasyonda açık hava reklam alanlarının işletilmesinde rekabet ortamının yaratılmadığı iddiasıyla gözaltına alınan 1i kamu görevlisi 3ü şirket yöneticisi 4 kişi adliyeye sevk edildi.
     Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul merkezli bir reklam şirketinin, açık hava reklam alanlarının işletilmesi için girdiği bazı belediye ihalelerine fesat karıştırıldığı iddiasıyla Bodrum Cumhuriyet Savcılığının koordinasyonuyla operasyon başlatmıştı.
     Muğlanın Bodrum, Marmaris ilçeleri ile İstanbulda eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şirket yöneticileri Y.T, E.A, H.Ü.L, ile kamu görevlisi Ö.K. emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından İhaleye fesat karıştırmak, rüşvet ve kazanç müsaderesi suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğladaki ihaleye fesat karıştırıldığı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER