Muğla Ölüdenizdeki 6 şiddetindeki deprem

Muğla Ölüdenizdeki 6 şiddetindeki deprem -Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli: -Henüz hastaneye intikal eden 7-8 vatandaşımız var. Onlar da korku ile pencereden, balkondan atlamışlar. Sağlık durumları iyi, hayati tehlikeleri sö


MUĞLA (A.A) - Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, Akdeniz açıklarında Muğla Ölüdenizdeki 6 şiddetindeki depremle ilgili olarak, Henüz hastaneye intikal eden 7-8 vatandaşımız var. Onlar da korku ile pencereden, balkondan atlamışlar. Sağlık durumları iyi, hayati tehlikeleri söz konusu değil dedi.
     Kaymakam Karatekeli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremin ardından polis, jandarma ve sağlık ekiplerinin ilçe merkezi ve köylerde çalışma başlattığını söyledi.
     Henüz hastaneye intikal eden 7-8 vatandaşımız var. Onlar da korku ile pencereden, balkondan atlamışlar. Sağlık durumları iyi, hayati tehlikeleri söz konusu değil diyen Karatekeli, kaymakamlığa yıkılan herhangi bir bina bilgisi ulaşmadığını kaydetti.
     Kendilerine ulaşan ilk bilgilere göre birkaç binanın balkon kısmında çatlaklar oluştuğunu bildiren Karatekeli, Haberleşmede yaşanan sıkıntı nedeniyle köylerle henüz irtibat kuramadık. Başta Ölüdeniz ve Ovacık bölgesi olmak üzere tüm köylerimize jandarma ekiplerini sevk ettik. Bana ulaşan herhangi bir can kaybı söz konusu değil. Temennimiz bundan sonra da can kaybının olmaması yönünde diye konuştu.
     Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz de kendilerine ulaşan can kaybı bilgisi olmadığını belirterek, Zabıta ekiplerimiz sokak sokak dolaştı. Herhangi bir hasara rastlamadı. Araştırmaya devam ediyoruz dedi.
     Öte yandan arada Fethiye ilçe merkezi ve köylerde yaşayan vatandaşların deprem esnasında korku ile dışarıya çıktıkları, evlerinin önünde bekleyeme devam ettikleri öğrenildi.
    
     Muhabir: Kenan Gürbüz
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğla Ölüdenizdeki 6 şiddetindeki deprem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER