Muğla Ormanspor basket takımı oyuncuları ödüllendirildi

Muğla Ormanspor basket takımı oyuncuları ödüllendirildi -Erkekler Basketbol Bölgesel 3. Liginde liderliğini sürdüren Muğla Ormanspor oyuncularına yönetim kurulu üyeleri ve Öz Orman-İş Sendikası Muğla Şubesi tarafından çeşitli hediyeler ve


MUĞLA (A.A) - Erkekler Basketbol Bölgesel 3. Liginde liderliğini sürdüren Muğla Ormanspor oyuncularına, yönetim kurulu üyeleri ve Öz Orman-İş Sendikası Muğla Şubesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.
     Son haftalarda aldığı galibiyetler ile grubunda liderliğe yükselen Muğla Ormanspor basket takımı, hafta sonu Kuşadası Gençlik Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
     Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, Öz Orman-İş Sendikası Şube Başkanı Bilal Güçlü ve yönetim kurulu üyeleri ile oyuncuları ziyaret ederek, son haftalarda elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı.
     Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, takımın son haftalarda elde ettiği başarılardan mutlu olduklarını belirterek, Muğla halkını hafta sonu oynanacak karşılaşmada takıma destek vermeye davet etti.
     Takımın play-offa kalmayı garantilediğini, amaçlarının 2. Lige yükselmek olduğunu belirten Dikici, takım oyuncularına ve teknik heyete teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.
     Öz Orman-İş Şube Başkanı Bilal Güçlü ise ellerinden geldiği kadar takımlarına destek olmaya çalıştıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğla Ormanspor basket takımı oyuncuları ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER