Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı

Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı -BBP Kocaeli İl Teşkilatı üyeleri, partilerinin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlunun ölüm yıl dönümü nedeniyle yürüş düzenledi (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Teşkilatı üyeleri, partilerinin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı nedeniyle yürüyüş düzenledi.
     İzmit Merkez Bankası önünde toplanan ve aralarında BBP MKYK Üyesi Mustafa Demir, BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ile partililerin bulunduğu grup, Türk bayrakları taşıyarak çeşitli sloganlar eşliğinde Sabri Yalım Parkına kadar yürüdü.
     Burada merhum Muhsin Yazıcıoğlunun şiirlerinin okunmasının ardından basın açıklaması yapan BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, Muhsin Yazıcıoğlunun ölümüne ilişkin davasının 4 yıldır devam ettiğini hatırlatarak Bu dava aydınlatılmadan, bu tür olaylarının olmayacağının garantisini kim verebilir dedi.
     Komplo teorilerinin peşinde olmadıklarını ifade eden Duyar, Toplumda Muhsin Yazıcıoğlu öldürüldü algısı oluşturan 6 tane şüphe var. Bu şüpheler dağıtılmadığı, bu soruların cevapları net olarak açıklanmadığı sürece, kimse bizi Muhsin Yazıcıoğlunun şahadetinin bir kaza olduğuna inandıramaz şeklinde konuştu.
     Gruptakiler, Yazıcıoğlu için okunan duanın ardından dağıldı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER