Muş Güzeldağ Kayak Merkezi hizmete hazır

Muş Güzeldağ Kayak Merkezi hizmete hazır -Vali Çınar: Güzeldağ Kayak Merkezinin her türlü eksiği tamamlandı


MUŞ (A.A) - Vali Ali Çınar, Güzeldağ Kayak Merkezinin her türlü eksiğinin tamamlandığını ve kayak merkezinin hizmete hazır olduğunu söyledi.
     Çınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, kayak merkezinde kar ezme makinesine ihtiyaç duyulduğunu, bunun için Erzurumdan yeni kar ezme ve sıkıştırma makinesi alındığını ifade etti.
     Çınar, Kayak merkezimizi hazır hale getirdik. Bir yandan kayak tesisimizdeki binanın hazırlığı yapılıyor. Tesislerimizdeki küçük ihtiyaçların bakımı yapılıyor. İnşallah önümüzdeki günlerde kayak yapmaya başlayacağız diye konuştu.
     Kayak yapılan alanın genişletileceğini kaydeden Vali Çınar, kar yağışının istenilen seviyeye ulaşmasıyla, merkezin vatandaşın hizmetine açılacağını belirtti.
     Vali Çınar, Pistimiz ihtiyacımızı karşılıyor. Bu kayak pistimizi geleceğe hazırlamak istiyoruz. Özellikle Gençlik Hizmetleri Spor İl müdürüne alanın büyütülmesi yönünde talimat verdik. Defterdarlık bu konuda müracaatta bulunacak ve ardından bu alan büyütülecek. Kentte daha büyük tesisler yapmak ve kayakta gelişmek istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muş Güzeldağ Kayak Merkezi hizmete hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER