Müsteşar Soluk, Hafikte temaslarda bulundu

Müsteşar Soluk, Hafikte temaslarda bulundu


SİVAS (A.A) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, Hafik ilçesinde incelemelerde bulundu.
     Hafik Belediye Başkanı Zeki Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Esen, Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum ve vatandaşlarca ilçe girişinde karşılanan Soluk, karşılama programındaki kurbanlık hayvanın kesilmemesini istedi. Davul-zurna eşliğinde halaylarla karşılanan Soluk, kurbanlığın ayağa kaldırılmasına yardımcı oldu.
     İnşaatı tamamlanmak üzere olan Hacı Kamer Aydoğan Kız Öğrenci Yurdunu gezen Soluk, burada öğrencilerin sorunlarını dinledi. Soluk, İnşallah bu yurt, Kredi Yurtlar Kurumunun 335inci yurdu olacak dedi.
     Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 40 bin okulda kullanılan internet bedelini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı olarak karşıladıklarını ifade eden Soluk, Kredi Yurtlar Kurumuna ait yurtlardaki internet kulanım bedelinin de bakanlık tarafından ödenmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
     Soluk, Kredi Yurtlar Kurumuna ait 334 yurttaki 294 bin öğrencinin internet kullanım bedelini de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı olarak ödeyeceğiz. Ama bu bir söz değildir, çalışma aşamasındadır, neticeleneceğini de tahmin ediyorum dedi.
     Soluk, Hafik Gölünde düzenlenen yemeğin ardından ilçeden ayrıldı.
    
     Muhabir: Muzaffer Akyüz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Müsteşar Soluk, Hafikte temaslarda bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER