İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Başer:

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Başer: -Terör konusunda bütün vatandaşlar duyarlı olmalı


HATAY (A.A) - İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, terör konusunda bütün vatandaşların duyarlı olması gerektiğini belirtti.
     Başer, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Terörle mücadelede vatandaşa büyük görev düştüğünü ifade eden Başer, Son zamanlarda ülkede terör saldırısı sonucu şehit haberlerinin gelmesine çok üzülüyoruz. Bizler de bölgemizde bu tür acı olayların yaşanmaması için büyük çabalar sarf ediyoruz. Temennimiz bu üzücü olayların ülkemizin hiçbir yerinde yaşanmaması dedi.
     Güvenlik güçlerinin her türlü önlemi aldığını, ancak bunun yeterli olmadığını dile getiren Başer, Terör konusunda alınan önlemlerin yanında bütün vatandaşlar duyarlı olmalı. Güvenlik güçleri halkın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışıyor şeklinde konuştu.
     Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında Başera başarılar diledi.
     Yapılan konuşmaların ardından Başer, gazetecilere İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri Serdar Bayraktutanın yazdığı, terör şubesinde gözaltına alınanlarla ilgili yaşadığı anılarını anlattığı Anne Ben Geldim isimli kitaptan hediye etti.
     Muhabir: Ömer Soylu
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Başer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER