Okçuluk: Dünya Kupası 2. Ayak Yarışmaları

Okçuluk: Dünya Kupası 2. Ayak Yarışmaları -Klasik yayda Türk sporcu Kerem Kırsever, Lüksemburg takımından Jeef Henckelse yenilerek, çeyrek final şansını kaybetti


ANTALYA (A.A) - Antalyada devam eden Dünya Kupası 2. Ayak Yarışmaları bireysel eleme müsabakalarında Lüksemburg takımından Jeef Henckelse yenilen Türk sporcu Kerem Kırsever, çeyrek finale yüükselme şansını kaybetti.
     100. Yıl Okçuluk Tesislerinde yapılan yarışmalar, klasik ve makaralı yay kategorilerinde müsabakalarla devam etti.
     Erkekler klasik yay kategorisinde Türk Milli Takımından Kerem Kırsever, çeyrek finale yükselme müsabakasında, Lüksemburg takımından Henckelsle eşleşti. Henckels karşısında yeterli sayıyı elde edemeyen Kırsever, çeyrek finale yükselemedi.
     Bireysel eleme müsabakalarında bayanlar klasik yay kategorisinde ise Tayvan takımından Ya-Ting Tan, Shu Chi Yuan ve Chia-En Lin, Hindistan takımından Deepika Kumari, Alman Karina Winter, Çinden Jing Xu ile Güney Koreden Hyeonju Choi ve Sung Jin Lee, erkekler klasik yay kategorisinde Güney Koreden Dong Hyun Im, Woojin Kim ve Bubmin Kim, Ukraynadan Viktor Ruban, Dmytro Hrachov ve Markiyan Ivashko, Lüksemburgtan Jeef Henckels ve Moğolistandan ise Erdene Gombodorj Gan çeyrek finale yükselen sporcular oldu.
     (SFA-HK-MSA-ADA)
<< Önceki Haber Okçuluk: Dünya Kupası 2. Ayak Yarışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER