Pamuk, MESKA Vakfını ziyaret etti

Pamuk, MESKA Vakfını ziyaret etti


ADANA (A.A) - AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamukun MEKSA Vakfını ziyaret ettiği bildirildi.
     AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Pamuk, MEKSA Vakfını ziyaret ederek, Proje Müdürü Elif Alper Deliceden çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
     315 öğrencinin aynı anda eğitim alabildiği MEKSA eğitim merkezinde, toplumun dezavantajlı kesimlerine hem ücret, hem de mesleki eğitim verildiğini belirten idareciler, mahallelerde yer oluşturulması halinde eğitim programlarını yaygınlaştırabileceklerini kaydettiler.
     Kasım Pamuk ise bir ülkenin kalkınmasında ve refah seviyesinin artmasında sanayileşmenin öneminin büyük olduğunu belirterek, sanayi toplumunun oluşabilmesi için de bilgi, beceri ve teknolojiyi kullanabilecek nitelikli insan gücüne ihtiyaç duyulduğunu kaydetti.
     Pamuk, MEKSA Vakfının toplumun her kesiminden bireyleri kendi çatısı altında buluşturduğunu ve verdiği mesleki eğitimler ile güzel çalışmalara imza attığını bildirerek, AK Parti hükümetinin mesleki, sosyal ve kültürel içerikli işlere büyük önem verdiğini ve bu anlamda imkanlarını seferber ettiğine sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Pamuk, MESKA Vakfını ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER