Pendikte Atletizm Kros Yarışları yapıldı

Pendikte Atletizm Kros Yarışları yapıldı


İSTANBUL (A.A) - Pendik Belediyesince düzenlenen Atletizm Kros Yarışlarında ilçede eğitim gören öğrenciler, ferdi ve takım halinde şampiyon olabilmek için yarıştı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kurtköyde gerçekleştirilen kros yarışları, Küçük Erkekler, Küçük Kızlar, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Genç Kızlar ve Genç Erkekler olmak üzere toplam 6 kategoride yapıldı.
     Küçük Erkekler kategorisinde Serhat Sağlam, Küçük Kızlar kategorisinde Semanur Yaşlı, Yıldız Erkekler kategorisinde Nihat Has, Yıldız Kızlar kategorisinde Gaye İşbilir, Genç Erkekler kategorisinde Eyüp Ayvalı ve Genç Kızlar kategorisinde Sevilay Özdemir birinci oldu.
     Yıldız Erkek kategorisinde Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, Yıldız Kızlar kategorisinde Fatma Gözen Eralp İlköğretim Okulu, Genç Erkekler kategorisinde Pendik Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Genç Kızlar kategorisinde Velibaba Kız Meslek Lisesi ipi göğüsledi.
     Birinci olan okulların yanı sıra ikinci ve üçüncü olan okul takımları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Atletizm Yarışlarında Pendiki temsil edecek.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Pendikte Atletizm Kros Yarışları yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER