Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı -Bayram nedeniyle Konya İl Genel Meclisi Başkanı Selvi ve Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökbel, mesaj yayımladı


KONYA (A.A) - Ramazan Bayramı nedeniyle Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ve Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, mesaj yayımladı.
     Selvi, mesajında, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun yaşandığı bir Ramazan Bayramını vatandaşlarla birlikte karşılamanın mutluluğu içinde olduğunu belirtti.
     Ramazan Bayramının birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olduğunu ifade eden Selvi, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.
     Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ise bayramlarda duygu ve düşüncelerle birlikteliğin ve dayanışmanın toplumsal bir mutluluğa dönüştüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Dostlukların pekiştiği ve paylaşılan acıların hafiflediği en özel zamanlardan biri olan Ramazan Bayramının insanlığın huzur, barış ve esenliğine vesile olmasını diliyor, Selçuk Üniversitesinin değerli öğretim üyeleri, çalışanları ve öğrencileri olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER