Reyhanlıdaki bombalı saldırılar

Reyhanlıdaki bombalı saldırılar -Milli Savunma Bakanı Yılmaz: -"Birlik ve beraberlik içinde oldukça, 75 milyon bu ülkede kardeşçe, huzur içerisinde yaşayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın"


SİVAS (A.A) - Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Hatayın Reyhanlı ilçesindeki bombalı saldırılarla ilgili olarak, "Birlik ve beraberlik içinde oldukça, 75 milyon bu ülkede kardeşçe, huzur içerisinde yaşayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
     Yılmaz, Sivaslı iş adamı Orhan Örnekin vefat eden annesi Kamer Örnek adına yaptırdığı Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu binasının açılış töreninde, Reyhanlıdaki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.
     Eşkıyanın dünyaya hükümdar olduğunun görülmediğini ifade eden Yılmaz, "Eşkıyanın hak ettiği cezayı alması için adalet huzuruna çıkaracağız. Hiç kimse yaptığının karşılığını almadan bu dünyadan gitmeyecektir. Birlik ve beraberlik içinde oldukça, 75 milyon bu ülkede kardeşçe, huzur içerisinde yaşayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
     Yılmaz, 2 yıl önce Anneler Gününde temeli atılan okulun açılışını yine Anneler Gününde yaptıklarını belirterek, okulu yaptıran Örneke ve ailesine teşekkür etti.
     Hizmet edene ve eser üzerine eser koyana teşekkür edilmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "En önemli yatırım insana yapılandır" ifadesini kullandı.
     Daha sonra Yılmaz, Örnek ve diğer protokol üyeleri okulun açılışını gerçekleştirdi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer / Önder Felek
     Yayıncı: Ersin Altınsoy
<< Önceki Haber Reyhanlıdaki bombalı saldırılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER