Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tongüç:

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tongüç: -Çekiç Güç nasıl Irakı paramparça ettiyse patriotlar da Suriyeyi parçalayacaktır


İZMİR (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, NATOya yapılan çağrı üzerine Türkiyede patriot savunma sistemlerinin konuşlandırılmasını 2. Çekiç Güç olarak değerlendirdi ve bu sürecin Suriyenin parçalanmasıyla sonuçlanacağını ileri sürdü.
     Tongüç, partisinin İzmir İl Başkanlığı binasında düzenlenen Seçim Hazırlıkları Bölge Toplantısında yaptığı konuşmada, uygulanan yanlış politikalar sonucu, ateş topunun Türkiye sınırına kadar geldiğini öne sürerek, bu nedenle Suriyeden gelmesi muhtemel saldırılara karşı üç ilde patriotların konuşlandırılacağını söyledi.
     Gelinen noktayı 2. Çekiç Güç olarak tanımlayan Tongüç, 1. Çekiç Güç nasıl Irakı paramparça ettiyse patriotlar da Suriyeyi parçalayacaktır ifadelerini kullandı.
     Tongüç, parti olarak, Milli Görüşü yeniden yerel ve genel yönetimde hakim kılabilmek için yoğun bir çalışma içine girdiklerini dile getirerek, bununu için yürütecekleri Söz Mahallede programıyla sorunları yerinde tespit edeceklerini, ayrıca, yakın zamanda Yerel Yönetim Okulları adı altında çalışma başlatacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Senem Yazıcı / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tongüç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER