Saadet Partisi Sivas İl Başkanı Coşar:

Saadet Partisi Sivas İl Başkanı Coşar: Son 10 yıllık dönemde ülkenin sorunlarının ağırlaştığının görmezden gelinerek yapılacak birleşme ve bütünleşmeler suni bir heyecandan öteye gitmeyecektir


SİVAS (A.A) - Saadet Partisi Sivas İl Başkanı Dursun Coşar, Son 10 yıllık dönemde ülkenin sorunlarının ağırlaştığının görmezden gelinerek yapılacak birleşme ve bütünleşmeler suni bir heyecandan öteye gitmeyecektir dedi.
     Coşar, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, ramazan ayının önemine değinerek, bu ayın İslam alemi ve Türk milletinin birlik beraberliğine, insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diledi. Coşar, şunları kaydetti:
     Son 10 yıllık dönemde ülkenin sorunlarının ağırlaştığının görmezden gelinerek yapılacak birleşme ve bütünleşmeler suni bir heyecandan öteye gitmeyecektir. Komşularla sıfır sorun denilerek çıkılan yolda, önemli bütün komşularıyla sorunlu ve hatta savaşın eşiğine getirilmiş bir ülkenin iktidar partisiyle diğer partinin birleşmesi, reel politikaya teslimiyet anlamına gelecektir. Bu teslimiyetin çözüm üretmeyeceği ortada iken birlik çağrısında bulunmak sadece göz boyamaktır.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Saadet Partisi Sivas İl Başkanı Coşar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER