Samsunda fuhuş operasyonu

Samsunda fuhuş operasyonu -İlkadım ilçesinde düzenlenen operasyonda kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 19 kişi gözaltına alındı


SAMSUN (A.A) - İlkadım ilçesinde, çoğu yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 19 kişi yakalandı.
     Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, bazı otel ve evlerde, çoğu yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı iddiasıyla ilgili yaklaşık 4 aylık teknik takip çalışması sonucunda, ilçe merkezindeki 8 otel ve 9 eve eş zamanlı operasyon düzenledi. Yaklaşık 100 polisin görev aldığı operasyonda, 1i kadın 19 kişi gözaltına alındı.
     Otel ve evlerde yapılan aramalarda ise 2 ruhsatsız tabanca bulundu. Otellerde yapılan incelemede, fuhşa zorlanan kadınları polis baskını sırasında saklamak için gizli bölmeler, birbirinine yakın otellerde de gizli geçiş yerleri tespit edildi. Evlerde yapılan incelemelerde ise fuhşa zorlanan kadınların ikametten ayrılmalarını engellemek için bahçeye köpeklerin bırakıldığı belirlendi.
     Operasyon kapsamında toplam 43 kadının mağdur olarak ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
     (EDİ-ORH-TAR)
<< Önceki Haber Samsunda fuhuş operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER