Şehitkamil Belediyesinin çalışmaları

Şehitkamil Belediyesinin çalışmaları -Yaprak Mahallesinde sokak sağlıklaştırma çalışmaları devam ediyor


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi, Yaprak Mahallesinde sokak sağlıklaştırma çalışmalarına devam ediyor.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.
     Çalışmalar kapsamında sokaklara bakan bina cephelerinin sağlıklaştırıldığını ve aynı zamanda evlerin çatılarının da onarılarak güzel bir görünüme kavuşturulduğunu aktaran Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Amacımız bu sokağın yaşayan bir sokak olması, konutların yine vatandaşlar tarafından kullanılabilmesi, aynı zamanda da sokağın her türlü aktiviteyle 24 saat faaliyette bulunması. Bunun yanı sıra geleneksel Antep sokak dokusunun yaşatılarak ilimize gelen turistleri bölgemize çekmek diğer bir amacımız. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Elimizdeki bu tarihi dokuya sahip çıkarak bizden sonraki kuşaklara aktarmaya gayret göstereceğiz.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Yaprak Mahalle Muhtarı Cesur Kıvanç da Kepkep Sokakın çok eski bir yerleşim yeri olduğunu, Şehitkamil Belediyesinin tarihi yapıyı gün yüzüne çıkardığını kaydetti.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediyesinin çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER