Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Bingölde askeri konvoya düzenlenen terör saldırısında şehit olan Piyade Çavuş Ahmet Aytekin, memleketi Erzincanda son yolculuğuna uğurlandı


ERZİNCAN (A.A) - Bingölde askeri konvoya düzenlenen terör saldırısında şehit olan Piyade Çavuş Ahmet Aytekin (23), memleketi Erzincanda son yolculuğuna uğurlandı.
     Şehidin naaşı, Erzincan Asker Hastanesinden alınarak, araç konvoyu eşliğinde Tercan ilçesine bağlı Kargın beldesine getirildi. Seyfettin Efendi Camisi ile Kargın Belediyesi arasındaki alanda şehit Aytekin için Cuma Namazına müteakiben cenaze namazı kılındı.
     Erzincan Müftüsü Burhan İşliyenin kıldırdığı namazın ardından şehidin naaşı, belde mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehidin kız kardeşi Ayşe Aytekin, ağabeyinin naaşının taşındığı top arabasının geçişi sırasında asker selamı verdi. Vatandaşlar ise sloganlar atarak terörü lanetledi.
     Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Erzincan Vali Vekili Abdullah Çiftçi, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, 3. Ordu Komutanlığı Harekat Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Mehmet Topçu, askeri ve mülki erkan ile binlerce vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Barış Yalçınkaya / Yakup Bakar
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER