Aybastı Belediye Başkanı Gündoğar:

Aybastı Belediye Başkanı Gündoğar: -İlçemizde büyük bir ihtiyaç olan şehirler arası otogar inşaatı hız kesmeden devam ediyor


ORDU (A.A) - Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, İlçemizde büyük bir ihtiyaç olan şehirler arası otogar inşaatı hız kesmeden devam ediyor dedi.
     Gündoğar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aybastıda yapımına 2011 yılının Nisan ayında başlanan şehirler arası otogar inşaatının sürdüğünü belirtti.
     Belediyenin kaynakları tarafından yaptırılan otogarın yaklaşık 1 milyon 250 bin liraya yaptırıldığını ifade eden Gündoğar, şunları kaydetti:
     İlçemizde büyük bir ihtiyaç olan şehirler arası otogar inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Otogar inşaatımız 4 bin metrekare alana kurulu olup inşaat alanı 400 metrekaredir. 3 katlı olan otogarımızın içerisinde yazıhaneler, güvenlik odası, idare odası, tuvaletler ve mescit yer almakta. Aybastı Belediyesinin öz kaynaklarıyla yapılan otogar inşaatı hızla sürmekte. Otogar inşaatı bittiğinde Aybastı ve çevresine en az 40-50 yıl boyunca sorunsuz hizmet verecek. Yaklaşık 1 milyon 250 bin liraya mal olacak olan otogarımız bittiğinde, hem ilçemiz güzel bir otogara kavuşmuş olacak hem de şehir merkezi trafiği rahatlamış olacak.
    
     Muhabir: Mustafa Esen / Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Aybastı Belediye Başkanı Gündoğar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER