Silifkede engellilere tekerlekli sandalye

Silifkede engellilere tekerlekli sandalye


MERSİN (A.A) - Silifke ilçesinde Engelliler Derneği tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında toplanan mavi kapaklarla alınan 5 adet tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.
     Silifke Engelliler Derneği Başkanı Erdoğan Ay, yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların tekerlekli sandalyeye kavuşmasının, onların hayata tutunması için büyük bir adım olduğunu kaydetti.
     Tekerlekli sandalyesi olmayan engelli vatandaşların evlerinden çıkamadığı için sosyal hayatın içinde de yer alamadığını ifade eden Ay, şunları söyledi:
     Engelli bireyler olarak asla ve asla engelimizden utanmamalı, toplumun üretken insanları olarak hayatımıza devam etmeliyiz. Silifkeli hemşerilerimizin eğitim kurumlarımızın, öğrencilerimizin ve hayırsever vatandaşlarımızın da katkısı ile derneğimiz tarafından yürütülen mavi kapak kampanyasından elde ettiğimiz gelirlerle temin ettiğimiz 5 adet tekerlekli sandalyeyi daha ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Engellilerimizin mutlu olabilmesi için yardımlarını esirgemeyen ve destek veren tüm hayırseverlere, ayrıca derneğimizden ve engelli kardeşlerimizin üzerinden yardım elini hiç çekmeyen Silifke Belediye Başkanımız Bayram Ali Öngele çok teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Silifkede engellilere tekerlekli sandalye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER