Silifkede vatandaşlara 500 fidan dağıtıldı

Silifkede vatandaşlara 500 fidan dağıtıldı


MERSİN (A.A) - Silifke ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından vatandaşlara 500 adet sedir, defne ve harnup fidanı dağıtıldı.
     Silifke Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Merkez Alaaddin Cami önünde yapılan fidan dağıtımına vatandaşlar ilgi gösterdi.
     Orman İşletme Müdürü Mustafa Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ağaçlandırma kampanyası dahilinde defne, sedir ve harnup olmak üzere 500 fidanı vatandaşlara dağıttıklarını kaydetti.
     Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında bir çok bölgede fidan dikimi ve tohum ekiminin devam ettiğini ifade eden Arslan, Mersin bölgesinin orman envanteri bakımından en zengin bölgeye sahip olunduğunu, ormanların korunmasında en önemli unsuru insanların oluşturduğunu belirtti.
     Ormanın hem köylüye hem de devlete büyük kazanç sağladığını vurgulayan Arslan, Ormanların korunması için bizler ne kadar çalışma yaparsak yapalım, en önemli unsur vatandaşlarımızdır. Bunun içinde vatandaşlarımızı, köylülerimizi ve ağacı seven herkesi fidan dikmeye, ormanı korumaya davet ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Silifkede vatandaşlara 500 fidan dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER