Şırnaktaki trafik kazası

Şırnaktaki trafik kazası -İdildeki kazada şehit olan polis memurları Serkan Ağca ve İhsan Civelekin cenazesi, memleketlerine uğurlandı


ŞIRNAK (A.A) - İdil ilçesindeki trafik kazasında şehit olan polis memurları Serkan Ağca ve İhsan Civelekin cenazesi, memleketlerine gönderildi.
     Habur Sınır Kapısından Türkiyeye giriş yapan Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth ve beraberindekilere Mardinin Midyat ilçesine kadar eşlik etmekle görevli polis memurlarını taşıyan otomobilin, İdilde bir tırla çarpışması sonucu meydana gelen kazada şehit olan Ağca ve Civelek için Cizre Polis Lokali önünde tören düzenlendi.
     Törene Vali Vekili İhsan Selim Baydaş, Cizre Kaymakamı Şenol Koca, İdil Kaymakamı Muhammed Mustafa İmamoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Aslan, Emniyet Müdürü Avni Usta, Güvenlik Şube Müdürü Murat Çetiner, İlçe Jandarma Komutanı Hikmet Öz ve Şırnak Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Güngör ile kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve şehit polislerin meslektaşları katıldı.
     Saygı duruşunun ardından Ağca ve Civelekin öz geçmişi okundu. İlçe Müftüsü Mehmet Sami Yıldızın okuduğu duanın ardından Cizre Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görevli şehit Başpolis İhsan Civelekin cenazesi Rizeye, polis memuru Serkan Ağcanın cenazesi ise Adanaya uğurlandı.
    
     Muhabir: Abidin Yel / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şırnaktaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER