Sivasspor, Bursaspora odaklandı

Sivasspor, Bursaspora odaklandı -Kırmızı-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası ve ligde Bursaspor ile 2 maç yapacak


SİVAS (A.A) - Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupasında ve Spor Toto Süper Ligde Bursaspor ile yapacağı 2 maça odaklandı.
     Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubunda lider Fenerbahçe ile adını yarı finale yazdıran Yiğidolar, gruptaki son maçında yarın saat 20.30da Atatürk Stadında Bursaspora konuk olacak.
     Tarihinde ikinci kez Türkiye Kupasında yarı finale kalma başarısı gösteren Sivasspor ile bu sezon kupada iddiası kalmayan Bursaspor, prestij maçına çıkacak.
     Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbayın, yarınki kupa maçında, ligde daha az süre forma şansı bulan futbolculara görev vermesi bekleniyor.
    
     -Yiğidolar, hafta sonuna kadar Bursada kalacak-
    
     Kırmızı-beyazlılar, kupa maçının ardından rakibiyle hafta sonu ligde yapacağı maç için Bursada kalacak. Maç gününe kadar hazırlıklarını Bursada sürdürecek olan Sivasspor, zorlu maça 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.
     Ligde son iki haftayı Kasımpaşa ve Beşiktaş mağlubiyetleriyle kapatan Sivasspor, Bursasporu yenerek hem ligdeki iki maçlık galibiyet hasretini noktalamak hem de tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor.
     Ligde 23. hafta sonunda topladığı 29 puanla 11inci sırada yer alan Sivasspor ile 34 puanla 4. sırada bulunan Bursaspor arasında Atatürk Stadında 3 Mart Pazar günü oynanacak maç, saat 16.00da başlayacak.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivasspor, Bursaspora odaklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER