Spor Toto 3. Lig 2. Grup

Spor Toto 3. Lig 2. Grup -Belediye Bingölspor Teknik Direktörü Balan: -Hedefi olan bir takımız ve asla hedefimizden kopmayacağız


BİNGÖL (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Belediye Bingölspor, Hacettepespor maçı hazırlıklarını tamamladı.
     Bingöl Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen son idmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Belediye Bingölspor Teknik Direktörü Nihat Balan, geçen hafta aldıkları Adıyamanspor yenilgisini unuttuklarını belirterek, takım olarak pazar günü oynanacak Hacettepespor maçına kilitlendiklerini söyledi.
     Devre arasında 8 futbolcu transfer ettiklerini anlatan Balan, yeni sporcuların takıma uyum sağlaması için zaman ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, şöyle dedi:
     Ligin ilk yarısını istediğimiz noktada kapatamadık. Ancak, liderle aramızda ciddi bir puan farkı yok. Bu grupta her an her şey olabilir. Çünkü çok zor bir grupta mücadele ediyoruz ve kolay bir takım yok. Takım olarak ihtiyaç duyduğumuz mevkilere 8 futbolcu transfer ettik. Bu oyuncular kamp dönemine yetişemediler. Dolayısıyla bu oyuncuların hem antrenman, hem de takıma uyum sağlama sorunları var. Biraz zamana ihtiyaç var. Transferler daha bitmedi. 2-3 oyuncuyla görüşmeler devam ediyor. Hedefi olan bir takımız ve asla hedefimizden kopmayacağız.
     Takımın maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Balan, Pazar günü oynanacak maçta bütün Bingöllülerden takımlarına destek olmalarını istedi.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Spor Toto 3. Lig 2. Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER