Spor Toto 3. Lig 3. Grup

Spor Toto 3. Lig 3. Grup -Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin: "Sahamızda kaybettiğimiz puanları telefi etmek için Beylerbeyispor karşısında 3 puanı almalıyız"


TRABZON (A.A) - Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Muammer Şahin, sahalarında kaybettikleri puanları telafi etmek için Beylerbeyispor karşısında 3 puan almaları gerektiğini söyledi.
     Şahin, sahalarında Kahramanmaraşspora yenildiklerini anımsatarak, " Beylerbeyispor maçı bizim için telafi maçı olacak. Hafta boyu yaptığımız idmanlarda futbolcularımızın hırsı, bu karşılaşma öncesi bizleri umutlandırdı. Sahamızda kaybettiğimiz puanları telefi etmek için, Beylerbeyispor karşısında 3 puanı almalıyız" dedi.
     Karşılaşmaya deplasman gözüyle bakmadıklarını ifade eden Şahin, "İstanbul her zaman bizim evimiz gibi olmuştur. Taraftar anlamında sıkıntı yaşamadığımız bir bölge. Bu avantajı lehimize çevirip karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz. Amacımız iyi bir futbol ortaya koyup, Beylerbeyisporu kalesine mahkum ederek gol ya da goller bulmak. Bunu da başarabilecek güçteyiz" diye konuştu.
     Arsinsporda, Beylerbeyispor maçı öncesi sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Spor Toto 3. Lig 3. Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER