Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Adıyamanspor Başkanı Koç: -Takımımızın hedefi artık üst sıralar


ADIYAMAN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyamansporun Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, takımın hedefinin artık üst sıralar olduğunu belirtti.
     Koç, yaptığı yazılı açıklamada, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Silivrispor maçının hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini, bu maçta tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirtti.
     Silivriyi de yenerek, sıralamada rahatlamak istediklerini aktaran Koç, şunları kaydetti:
     Alabildiğimiz kadar puan alıp ligi çıkabileceğimiz en üst sırada bitirmek istiyoruz. Bu zorlu yolda bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Yönetimimiz, taraftarımız, teknik heyetimiz ve sporcularımızla el ele vererek takımımızı üst sıralara çıkarmaya ant içtik. İnşallah önümüzdeki Silivri maçını da kazasız belasız atlatıp önümüzdeki diğer maçlara hazırlanacağız ve hedefimiz olan son altı haftada en az dört galibiyeti alacağız. Bunu da başaracak gücümüz var. Takımımızın hedefi artık üst sıralar.
     Adıyamanspor Teknik Direktörü Mehmet Gönülaçar ise, zoru seven bir ekip olduklarını ve Silivri maçından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini vurguladı.
     Silivri maçının iyi oynayanın kazanacağı bir maç olduğunu aktaran Gönülaçar, Silivri deplasmanından iyi oynayıp puan ya da puanlarla döneceğiz. Tek düşüncemiz, güzel bir futbol oynayıp, taraftarımıza hediye edeceğimiz puanlar. İnşallah güzel bir sonuçla ilimize dönüp önümüzdeki maçlarda daha rahat bir konumda yer alırız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER