Suluovada TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı

Suluovada TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı


AMASYA (A.A) - Suluova İmam Hatip ve Anadolu Öğretmen Liselerinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı Kaymakam Harun Sarıfakıoğulları tarafından açıldı.
     Sarıfakıoğulları, TÜBİTAKın destekleriyle 2 okulda düzenlenen bilim sergisinde öğrencilerin önemli çalışma ve projeler ortaya koyduğunu belirtti.
     "Öğretmenlerimizin yakın ilgisi ve katkılarıyla öğrencilerimizin çok güzel çalışmalar ortaya koymasından son derece memnun kaldım" diyen Sarıfakıoğulları, şöyle devam etti:
     "Yapılan bu faaliyetle hem birliktelik içinde küme çalışmaları ortaya konmuş oldu hem de bilimin derinliklerinde ilerleyerek öğrencilerimiz ufuklarını genişletmiş oldular. Çocuklarımızdaki bu yeniye açık duruş ve anlayışın devam etmesini temenni ediyorum. Millet olarak bizler ne kadar bilime açık olursak o kadar kendimizi geliştirebilir ve başarılı olabiliriz. Emeği geçen öğrencilerimizi kutluyor ve başarılar diliyorum."
     Suluova İmam Hatip Lisesi ve Anadolu Öğretmen Liselerinde açılışı yapılan TÜBİTAK Bilim Fuarında 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin tasarlayıp hazırladığı 65 proje sergilendi.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluovada TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER