Suriyedeki olaylar

Suriyedeki olaylar -Haseki vilayetine bağlı Rasulayndaki çatışmalardan seken şarapnel parçaları ve kurşunlar, Ceylanpınarda bazı evlere isabet etti -Olayda bir genç kız ayağından hafif şekilde yaralandı (Fotoğraflı-Gör


ŞANLIURFA (A.A) - Haseki vilayetine bağlı Rasulayndaki çatışmalardan seken şarapnel parçaları ve kurşunlar, Ceylanpınarda bazı evlere isabet etti. Mermilerden bir genç kız, ayağından hafif şekilde yaralandı.
     Alınan bilgiye göre, Özgür Suriye Ordusu ile rejim güçleri arasında bölgenin kontrolünü ele geçirmek amacıyla süren çatışmalar sırasında şarapnel parçaları ve mermiler, sınıra yakın Cumhuriyet Mahallesinde 4 eve isabet etti.
     Evlerin duvarları ve su depolarının zarar gördüğü olaylarda Ayten Akan (15) da sol ayak bileğini sıyıran mermiyle hafif yaralandı. AA muhabirinin görüştüğü Ayten Akan, silah sesleri üzerine dışarı çıktığını ve ayağında sızı hissettiğini söyledi.
     Bunun üzerine ayağının kanadığını fark ettiğini ve çok korktuğunu anlatan Akan, Hemen hastaneye gittik. Pansuman yapıldı. Şu anda iyiyim dedi.
     Bu arada sabahtan bu yana devam eden çatışmalarda yaralananların sayısının 5e yükseldiği belirtildi.
    
     Muhabir: Sait Aydın - Yasin Dikme / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER