Suriyedeki olaylar

Suriyedeki olaylar -Şanlıurfa Valiliği: -Yaşanan bu olumsuz süreçten vatandaşlarımızın etkilenmemesi için devletimiz tüm kurum ve kuruluşları ile gerekli tedbirleri en üst düzeyde almaktadır


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valiliği, Ceylanpınar sınırındaki olaylara ilişkin, Yaşanan bu olumsuz süreçten vatandaşlarımızın etkilenmemesi için devletimiz tüm kurum ve kuruluşları ile gerekli tedbirleri en üst düzeyde almaktadır dedi.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamada, Suriye Arap Cumhuriyetinin Haseki kentine bağlı Rasulayn ilçesinde yaşanan iç çatışmaların Şanlıurfa sınırlarında bulunan Ceylanpınar ilçesinden takip edildiği belirtildi.
     Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Yaşanan bu olumsuz süreçten vatandaşlarımızın etkilenmemesi için devletimiz tüm kurum ve kuruluşları ile gerekli tedbirleri en üst düzeyde almaktadır. Ayrıca alınan tedbirler çerçevesinde, sınır hattında yaşayan vatandaşlarımızın da gerekli hassasiyeti göstermeleri önem arz etmektedir. Bu karışıklıklar sebebiyle ülkemize sığınan Suriye vatandaşlarının da insani ihtiyaçlarıyla ilgili gerekli önlemler alınmaktadır.
    
     Muhabir: Reşit Dağ / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER