Suşehri Trafik Komisyonu, galericilerin sorunlarını dinledi

Suşehri Trafik Komisyonu, galericilerin sorunlarını dinledi


SİVAS (A.A) - Suşehri İlçe Trafik Komisyonu, galericilerin sorunlarını dinledi.
     Suşehri Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, oto galerilerin ilçe dışına taşınması konusu ve Sivas Caddesinde yaşanan trafik sorunu ele alındı.
     Toplantıda konuşan Kaymakam Mehmet Demiral, Özellikle yaz aylarında ilçe merkezine gelen gurbetçi vatandaşlarımızın yoğunluğundan dolayı Sivas Caddesi üzerindeki araç sayısının artmasıyla bir trafik sorunu yaşanmakta, birçok esnafımız da otomobillerini iş yerlerinin önüne uzun süreli park edince trafik sorunu gün geçtikçe artmaktadır dedi.
     Esnaftan ve oto galeri sahiplerinden trafik sorununun çözümü konusunda yardım isteyen Demiral, ilçe merkezindeki oto galerilerin daha modern ve düzenli bir şekilde belli bir yerde toplanması için çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.
     Mevcut hükümet konağının taşınacağını belirten Demiral, konağın yerine 1500-2000 araçlık kapalı otopark yapılmasının planlandığını söyledi. Bu otoparkın üstünün de meydan şeklinde düzenleneceğini kaydeden Demiral, Bu konuda istişareye büyük önem veririm. Fikir alışverişiyle önemli işlere imza atılmıştır. Halkımızın sorunlarını en iyi şekilde çözmenin ve doğru hizmetin gayreti içerisinde olacağız. İlçemizin genişleyip büyümesi ve yeni bir şehir havası kazanması için AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Erdem, ilçemizde bu doğrultuda çeşitli temaslarda bulunmuş ve çalışmaların bir an önce başlatılmasını istemiştir diye konuştu.
     Belediye Başkanı Sedat Sel ise İlçemizde ticaretin kalkınmasını hep beraber sağlayacağız. Bu doğrultuda ilçemizde yıllardır yaşanan trafik sorununu çözmeliyiz. Mevcut yeni yasalar çerçevesinde herkesin üzerine büyük görevler düşmektedir. Suşehri artık Kelkit Vadisinin ağabeyi konumundadır. Çevre ilçe adliyelerimiz ve askerlik şubeleri bize bağlandı. İlçemiz gün geçtikçe büyüyor ve gelişiyor. O yüzden Suşehrine hep beraber sahip çıkmalıyız. Zarar vermemeliyiz. Günü birlik yaşamaları bir kenara bırakmalıyız. İlçemizin açılması için bu hamleler bize gerekli. Oto galerilerin ilçe dışına alınması Sivas Caddesi üzerindeki trafiği de rahatlatacaktır, hem de galerici esnafımız modern bir oto galeri sitesine kavuşmuş olacak dedi.
     Galericilerin de görüşlerinin alındığı toplantıya, Suşehri İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratçı ve trafik ekipleri de katıldı.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehri Trafik Komisyonu, galericilerin sorunlarını dinledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER