Taraftar grubuyla gelip futbolcuları soydular

Taraftar grubuyla gelip futbolcuları soydular -Konyada, Bölgesel Amatör Futbol Lige yükselme maçına çıkan Beyşehir Belediyesporlu futbolcuların, soyunma odasında bıraktıkları değerli eşyaları çalındı -Maçın ikinci yarısına bu olayı


KONYA (A.A) - Konyada, Bölgesel Amatör Lige yükselme maçına çıkan Beyşehir Belediyesporlu futbolcuların, soyunma odasında bıraktıkları değerli eşyaları çalındı. Taraftar otobüsüyle ilçeden gelen 2 kişi gözaltına alındı.
     Bölgesel Amatör Lige yükselme maçında Beyşehir Belediyespor ile Çatalhöyük Çumra Belediyespor, Cumhuriyet Futbol Sahasında karşılaştı.
     Beyşehir ilçesinden otobüsle gelen taraftarlar da maçtan önce tribünlerdeki yerini aldı. Soyunma odasına giden Beyşehirsporlu futbolcular, kapının üzerinde bulunması gereken anahtar, yerinde olmadığı için, görevliden yedek anahtarı isteyerek girdikleri odada formalarını giydi ve ardından sahaya çıktı.
     Devre arasında soyunma odasına giren futbolculardan 8i, cep telefonları, paraları ve kredi kartlarının çalındığını fark etti. Maçın ikinci yarısına bu olayın etkisinde çıkan futbolcular, 4-0 yenildikleri karşılaşma sonrası polisi aradı.
    
     -Taraftar grubundan 2 kişi ortalarda olmayınca...-
    
     Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin araştırması sırasında, Beyşehirden taraf otobüsüyle gelen 2 kişinin olmadığı fark edildi. B.A. (18) ve B.G. (17) isimli 2 şüpheli, polis ekiplerince bir otelde yakalandı. Çalınan telefonlardan 6sı ele geçirilirken, 2sinin satıldığı belirlendi.
     Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.
     Eşyaları çalınan Beyşehir Belediyesporlu futbolcularından Serdar Aydın, "Taraftarımızla birlikte maç geldik. Soyunma odasından çıktığımızda odada kimse kalmamış, malzemecimiz de kapıyı kilitlemişti. Ama odanın iki anahtarı varmış. Hırsızlar birini daha önceden almışlar. Biz maçtayken içeriye girip değerli eşyalarımızı çalmışlar. Hırsızlar hemen yakalandı, polise çok teşekkür ediyoruz" dedi.
     İlk yarıda yaşanan bu olay nedeniyle ikinci yarıya moralleri bozuk çıktıklarını anlatan Aydın, "Sonuçta da yenildik. Maçın tekrarlanması için federasyona başvuracağız" diye konuştu.
     Gözaltındaki iki şüphelinin, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Taraftar grubuyla gelip futbolcuları soydular Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER