Tavşanlıda 850 öğrenciye kırtasiye yardımı

Tavşanlıda 850 öğrenciye kırtasiye yardımı


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlı Belediyesi, ailesi ihtiyaç sahibi 850 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Kayıkı makamında ziyaret eden Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, yardımları temsili olarak ona teslim etti.
     Güler, burada yaptığı açıklamada, her yıl ortalama 850 öğrenciye kırtasiye yardımlarını ulaştırdıklarını bildirdi.
     Bu yıl yardımda bulunulan 850 öğrenciyi, okul idarelerinden alınan listelere göre belirlediklerini belirten Güler, şöyle konuştu:
     Kazasız belasız bir eğitim dönemi temenni ediyoruz. Çocukların okula gitmesi, ailelerin takipsizliğini gerektirmez. Dolayısıyla ailelerin çocuklarını, okul saatleri içinde ve dışında takip etmesi gerekiyor. Çocuğun yetişmesinin bu takip ve birliktelikle olacağını düşünüyoruz. Bu bakımdan özellikle günümüzde kötü alışkanlıkların çoğaldığı bir dönemi de yaşıyoruz. Kötü alışkanlıkların çocuklarımızda olmaması için öğretmenlerimize düşen görevler de var. Eğitim dönemimiz hayırlı olsun.
     Kayık da 2012-2013 eğitim öğretim yılının fiili olarak başladığını hatırlattı.
     Eğitim için velilerin desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getiren Kayık, Yeni bir sisteme başlıyoruz. 4+4+4 gibi yeni bir sistem. Aslında çok tartışılıyor ancak birçok bilinmeyen şeyler var. Yeni sistem, ülkemiz için hayırlı bir başlangıçtır. Hayırlı bir neticeyle süreceğine, biteceğine inanıyorum. Hayırlı olsun dedi.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tavşanlıda 850 öğrenciye kırtasiye yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER