Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi -Kulüp Başkanı ve Antrenör Yıldırım: -Fikstür avantajımızı kullanabilirsek ikinci yarıda üst sıralar için şansımız yüksek


ŞANLIURFA (A.A) - Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Şanlıurfa Bedensel Engelliler Kulüp Başkanı ve Antrenör Serdar Yıldırım, Fikstür avantajımızı kullanabilirsek ikinci yarıda üst sıralar için şansımız yüksek dedi.
     Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını 6. sırada tamamladıklarını ve liderle aralarında 2 puanlık bir fark olduğunu belirtti.
     İkinci yarıda daha avantajlı olacaklarını aktaran Yıldırım, şunları kaydetti:
     İnşallah ikinci yarıdaki fikstür avantajımızı kullanırız, çünkü ilk beşe giren takımlar Şanlıurfaya gelecek, sahamızda oynayacağız. İlk yarıda biz deplasmana gitmiştik ikinci yarıda onlar buraya gelecek. Fikstür avantajımızı kullanabilirsek ikinci yarıda üst sıralar için şansımız yüksek.
     Takımın 1 hafta boyunca izine çıktığını bu sürenin bitiminde ikinci yarı hazırlıklarına başlayacağını ifade eden Yıldırım, maddi olarak yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle transfer yapmayı düşünmediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER