Trabzonda Blues coşkusu yaşandı

Trabzonda Blues coşkusu yaşandı -Efes Pilsen Blues Festival 23, Trabzonda Blues rüzgarı estirdi


TRABZON (A.A) - Blues müziğinin sevilen isimleri, 23. Efes Pilsen Blues Festivali kapsamında Trabzonlu müzikseverlerle buluştu.
     Bluesun Grammy ve Emmy ödüllü isimlerini buluşturan festival kapsamında Zorlu Grand Otelde gerçekleştirilen konserde, armonika Blues üstadı Billy Branch ve grubu The Sons of Blues, Billy Branchın özel konuğu Mississippili Blues sanatçısı Zora Young, Blues gitaristi Smokin Joe Kubek&Bnois King ve özel gitar performansı ile dünyanın en iyi davulcularından Cedric Burnside sahne aldı.
     Festivalde ilk önce SmokinJoe Kubek ve Bnois King, blues müziğinin eşsiz tınılarını Trabzonlularla buluşturdu. Daha sonra sahne alan Billy Branch ve gurubu The Sons of Blues seslendirdiği parçalarla unutulmayacak bir gece yaşattı.
     Seyircilere, bazı Türkçe kelimelerle hitap eden Billy Branch büyük alkış aldı.
     Antalyada başlayan Denizli, Konya, Kayseri, Mersin, Adana, Hatay, KKTC, Gaziantep, Diyarbakır ve Erzurumun ardından Trabzonda devam eden Efes Pilsen Festival 23, Ankara, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, İstanbul, Edirne ve Çanakkalede gerçekleştirilecek konserlerin ardından İzmirdeki finalle sona erecek.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonda Blues coşkusu yaşandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER