Trabzonsporda antrenmanlar basına kapatıldı

Trabzonsporda antrenmanlar basına kapatıldı -Teknik direktör Güneş, yarın basın toplantısı düzenleyecek


TRABZON (A.A) - UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Macaristanın Videoton takımına elenen, Spor Toto Süper Ligde de istediği başlangıcı yapamayan Trabzonsporda antrenmanlar basına kapatıldı.
     Teknik Direktör Şenol Güneş, 8 Eylül Cumartesi 1461 Trabzon ile yapacakları hazırlık maçına kadar bordo-mavili takımın antrenmanlarını basın mensupları ve taraftarlara kapattı.
     Alınan sonuçların ardından eleştirilen Teknik Direktör Güneş, yarın 13.00de Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde basın toplantısı düzenleyecek.
    
     -Saparadan isabetli ortalar-
    
     Bu arada, Spor Toto Süper Ligde 3. haftanın en çok isabetli orta yapan oyuncusunun bordo-mavili takımın Slovak futbolcusu Marek Saparanın olduğu bildirildi.
     Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, Yayıncı kuruluş Lig TV tarafından yapılan analiz sonucunda takımımızın Gaziantepspor ile oynadığı maçta 90 dakika forma giyen Slovak oyuncumuz Marek Sapara haftanın en çok isabetli orta yapan oyuncusu olmayı başardı. Sapara, maçta toplam 18 orta yaparken bunların 5i isabetli oldu ifadesine yer verildi.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonsporda antrenmanlar basına kapatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER